Real Madrid'te taraftar zaten Mourinho'yu istemiyordu ve buna rağmen Mourinho madrid taraftarına rest çekti ki bu futbol tarihine geçecek bir davranıştı..
Jose Mourinho İspanya'ya ya alışamadı yada problemleri vardı bu bilinmez ama başarılı olamadığı aşikar,kupa avcısı olan Portekizli çalıştırıcı 3 sezonda 1 Şampiyonluk,1 Süper Kupa Ve Birde Kral Kupası kaldırabildi..3 Sene Şampiyonlar liginde yarı final oynadı fakat finale erişemedi..Buda net şekilde onu taraftarın gözünde başarısız kıldı ki Madrid 12 senedir Şampiyonlar liginde (Yani en fazla kupa sahibi olduğu turnavada) kupa alamıyor..!Buna Mourinho'da çare olamadı Malesef..

Fakat şuan İspanya gündeminde konuşulan Mourinho'nun Premier lige dönüp,Ondan boşalan koltuğa ise Ottmar Hitzfeld'in gelmesi..

Ottmar Hitzfeld Kimdir..?

13 Sezonda 12 Kupa Kazanma başarısı gösteren Alman Uyruklu Bu zamana Kadar 6 Sene Dortmund'u,8 Senede Bayern Münih'i çalıştırmış Kariyeri boyunca çıktığı 648 Maçta 363 Galibiyet Almış bir teknik adam..Şuanda İsviçre Milli takımını çalıştıran HitzFeld Dünya Kupası Turnavasından sonra Real Madrid'le anlaşma imzalıyacağı konuşuluyor..