http://urun.gittigidiyor.com/main/basin/logo/gittigidiyor.jpg 

Herkesin bildiği üzere Gittigidiyor.com Türkiye'de en büyük E-Ticaret Sitesi..Fakat Firmalardan Çok Şahısların ticaret yaptığı bir site..
Gelelim konumuza bildiğiniz üzere,sizlerde gittigidiyorda üye olup,istediğiniz ürünleri satabilirsiniz..fakat bazı kurnazlar Ebay'dan aldıkları 10 Dolarlık ürünleri Gittigidiyor'da 80 Tl'ye satıyorlar ki rağbette bir o kadar fazla..Baktım kimse bu konulara değinmemiş en azından bu E-Ticaret Kavramını,Enayi Ticaretine dönüşmemesi adına sizlere anlatmak istiyorum..

Örneğin:
Derma Roller denen bir ürün mevcut şuanda çokca rağbet gören bayanlarımız tarafından,Derma Roller nedir diyenler için yüz aknelerini temizleyen,cildi yenileyen iğneli bir alet..
Peki Derma Roller Ebay'da Ne Kadar Derseniz..?

Türk Lirasıyla 10 Tl....


Peki Gittigidiyorda Ne Kadar..?

 50 Tl...

Birde Bu şahıslar ürünlerin Sayfalarının altlarına, Yurtdışından İthallerde Gümrük sorunlarıdır,Vergileri Vs Gibi bahanelerle bu ürünlerin getirilmesinin zor olduğunu söylüyorlar külliyen yalan arkadaşlar..

Ebaydan Alışveriş rahatlıkla yapabilirsiniz,Yasaklı bazı ürünler var ve de bazı teknolojik aletlerle,150 Doların altında istediğiniz ürünleri getirebilirsiniz..150 doların üstündede getirebilirsiniz fakat vergi ödemek zorunda kalırsınız o zaman..Ve oldukçada güvenli paypal'a üye olduktan sonra Paypal hesabınızla gönül rahatlığıyla eba'dan alışveriş yapıpı 10-12 iş günü sonunda ürününüz elinize ulaşmış olur,Hem Gerçek E-ticaret Yapmış olursunuz,Enayi Ticaretinde Kazıklanmış Olmazsınız..

Bu Sadece şuanda rağbet gören bir ürünün incelenmesiydi,Gittigidiyorda daha pek çok ürün bu şekilde mevcut..

Saygılarımla...
İyi Alışverişler..