http://www.muhalifgazete.com/resimler/04.02.2013_2232631_8_35_.jpg   

CHP Atatürk'ün kurduğu bir parti olarak senelerdir süre gelen bir düşünceyle bugünlere kadar etkin bir siyasetle yer aldı Türkiye'nin siyasi parlomentosunda..
   Fakat Yeni CHP Dönemi denen Yani Kemal Kılıçdaroğlu ile başlayan bu dönemde pek çok değişikliklere imza atıp,oy kapma düşüncesine düşen yeni CHP kendi süre gelen siyasetini bir kenara atıp olmadık işlere imza atmaya devam ediyor...

Hüseyin Aygün Kimdir..?
20 Ekim 1970 Tunceli doğumlu Hüyesin Aygün,Alevi Zaza Siyasetçidir..Daha önceleri serbest avukatlık yapıp,3 Kitap yazmıştır..
XXIV. dönem TBMM Tunceli milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Hüseyin Aygün'ün Olayları; 

  • PKK'lı Teröristler tarafından Kaçırıldaktan Sonra ''İyi Çocuklardı''''Yazık Çocuk Yorgundu Uyudu Sabah Ben Kaldırdım Onu'' Gibi açıklamalarda bulundu..Ve Kimi kesime göre bu kaçırılma tamamen planlanmıştı..!
  • Dersim Olaylarının sorumlusu olarak O Zaman ki Cumhurbaşkanı Atatürk Ve Chp Hükümetini Sorumlu Tuttuğunu açıklayan Sözleri açıkca beyan etmişti
  • Dersim Olaylarından Sonra Alevilerin Atatürk Ve Hz Ali'nin Posterlerini Yan Yana Asıp Atatürk'ün katliamdan haberi yokmuş gibi davranmalarını Kinayeleyen bir tavır sergilemiş ve Atatürk'ün bu katliamın içinde olduğunu savunmuştur..! 
  • Kurtuluş Savaşında Etnik Temizlik Yapıldığını Savunan Bu adamdır..! 
Ve Bu Adam CHP'nin yeni dönem siyasetçilerinden'Yani Kemal Kılıçdaroğlu'nun özellikle istediği hemşerisidir ki hala bu kadar CHP'nin tüm zamanlarına ters düşen açıklamalarına rağmen hala partidedir..!

Dicek ne bir söz bulabiliyorum,Nede daha fazla eklencek bir yorum herşey açık ve net..!