http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/nevruz_4490.jpg

Abdullah Öcalan Nevroz öncesi yazdığı mektupla kardeşliği işaret ederken,silahların susmasını ve geri çekilmenin başlamasını istediğini belli etti..
Bunun altında yatan sebebler elbette ki vardır,Durduk yere yapılmamış bir açıklamadan bahsediyoruz..Çözüm sürecinin bedeli ne olacak bunu bekleyip göreceğiz..
    
     Eğer ki siyasette yer almak istiyorsa Abdullah Öcalan buda demek oluyor ki,2015 Genel seçimlerinden önce Genel Af anlaşması BDP Ve AKP Arasında Yapılmış olabilir..

Ve Abdullah Öcalan daha önceden de bahsettiğim gibi artık milletvekili sıfatında,ki hatta BDP Genel Başkanı kademesinde TBMM'de yer alabilir.

Peki zaten asılması artık imkansız olan bir adamı içerde tutmuşuz veya salmışız fark eder mi.?
25 sene daha Terörle bu ülkeyi yaşamaya zorlamanın ne anlamı var,veya akan kanlar ne için akmaya devam etsin ki..?
Tabi ki Tek Bayrak,Tek Dil,Tek Vatan,Tek Toprak Olduktan Sonra..!

CHP VE MHP Bu anlaşmalardan uzakta izliyorlar bu süreci,ve bu sürece MHP Cephesi çok ağır çıkışlar yaparken,CHP Cephesi sessizliğini korumakla yetiniyor..Eee malum durum karışık ve CHP Artık eski CHP değil..
CHP VE MHP Bu sürecin içinde yer almayarak yine etliye ve sütlüye karışmadan,yine her zaman ki gibi klasik ve süregelen etkisiz siyasetlerini sürdürüyorlar..Yazık..

Umarım Türkiye bir kardeşlik dönemine girer,ve Çanakkale ve Misak-i Milliye zamanı gibi kol kola,Kardeş kardeşe güzel günlere yelken açmak dileğiyle..