Malum Uyuşturucu artık yaş bakımından oldukça aşağılarda bilindiği üzere,geçenler de haberde Bursa Tarih Sularının orda çekilmiş bir fotoğrafta okul kıyafetleri üstünde lise öğrencileri uyuşturucu maddesi içip,etrafta geçenleri umursamayıp devam ediyorlardı içmeye..Bu rahatlık nerden geliyor..?
Lise öğrencilerimizin artık %90'ı uyuşturucu ne biliyorken,%50 ise deniyorken uyuşuk bir topluma koca adımlarla yürümenin ne alemi var..!
Bu gençlere sorsak desek ki neden uyuşturucu içiyorsunuz..?
''Uyuşturucu değil esrar ,bu bağımlılık yapmıyor '' derler ve hatta ''ottur zararı yoktur'' da derler..!
Bu kadar rahatlık varken öğrencilerde,okul çıkışlarına polis koysan nafile 1 Km ötede yapar yapcağını,Salak değiller ya okuyorlar,internet var bilgililer bilerek lades dicek halleri yok..
Bu durumda bizde okullarımız temizlendidiyip yetkililerde bundan kendilerine pay mı çıkartıyorlar..Yazık..!

Hiç Bir Yerin Temizlendiği Yok..!!
----------------------------------

Haberlerde görüyoruz Okul Müdürü dahi bu mafyaların sevkiyat işlerinde görev yapıyorlar,Evet okul önlerinde belki artık satılmıyor fakat öğrenci zaten nerden alcağını biliyor uyuşturucuyu yürüyerek gidiyor ve alıyor..Satıcılar da zaten uyuşturucuyla okul önlerine gelmiyorlar..Durum böyleyken okul önleri temizlendi,herşey bitti tezine kapılmak oldukça yanlış ve saçma..

Çözüm..!!
-----------

Burdan ilk önce Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı'ya Sonrasında Gençlik Ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'a Ve De Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu'na sesleniyorum..Bizler Çocuklarımızın ve gençlerimizin uyuşuk bir ortamda yetişmesini asla istemiyoruz..
“Devlet, gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır” Bu Anayasada belirtildiği üzere sizin yetkileriniz altındadır..!
Okullarda Bir Öğrenim dönemi boyunca tüm okullar da Dönemde 2 Veya 3 Defa Tüm Öğrencilere Uyuşturucu ve Alkol Testleri Yapılabilir..!
Bunların Tarihleri Gizli Tutulup Ansızın Yapılıp Bu Testler Kimler Bunları Kullanıyor Tespit Edilip,Çocukları da psikologlara Yönlendirebilirsiniz..Tabi Bunlar da gizlilikle yürütülürse amacına ulaşılabilir..Çocukları Kaybetmemek Adına Atılcak Bu Adım Bizleri Çok İleri Nesillere Sağlıklı Bir Şekilde Taşır..

Saygılarımla..