2 gündür artan bir kitleyle büyüyen bir toplum gerek twitter gerekse facebook İsimlerinin başına T.C İbaresi ekliyorlar..
Neden Mi..?
CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, düzenlenen yeni yönetmeliklerle kamu kurumlarında “T.C.” ibarelerinin kaldırılmaya başlandığını ifade ederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a “T.C.’nin her yerden kaldırılması, Türk, Türkiye ve Atatürk adlarının tasfiye edilmesini tasavvur ettiğiniz yeni Anayasanızın ön hazırlıklarını mı oluşturmaktadır?” diye sordu.

Olay Bundan İbaret..Peki T.C İbaresi Nerelerden Kaldırıldı..?
Hiç biryerden kaldırılmadı sadece koca Türkiye'de tabelaları eskimiş diye 1 sene önce 3-4 hastanenin tabelaları değişti ve onlarda da T.C İfadesi tabelanın içinde zaten vardı..Normalde Tabelanın Dışında olan T.C İbaresi tabelanın içine alınmış..
  
Kanıt:


  

  
  
Bu Belgeden Dolayı Açılan Konuda Herhangi Bir T.C Kaldırılması Gerekmektedir Diye Birşey Yok..!
Peki Şimdi Bu Sazan gibi araştırmadan bilmeden konuya atlayıp yorum yapan onbinlerce Sözde Türk Sevdalası İnsan Ne Olacak..?
Bu Gençlik Atatürk Sevdalası Sözde Ama Atatürk Diyordu Ki:

Ben manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım bilim ve akıldır.

EE Şimdi Soruyorum Sözde Atatürk Sevdalıları Hiç bir Şeyi Araştırmadan,Bakmadan İncelemeden Yorum Yapan Hani Bir Koyun Sürüsü Gibi Baş Nereye Geriside Oraya Hesabı Yapan Gençlik Ne Oldu..?
Bu Saçmalıkların içinde üniversite okuyanda var,üniversitesini bitirmiş sözde bilgililer de yazık..!
Biraz Akıl Ve Araştırma Yapmaya Zahmet Etmeyen Gençliğin Düştüğü Bu Dumur Duruma Yazık..!