Uefa'da Perşembe gecesi yarı final müsabakasına çıkacak olan Fenerbahçe'de kalan iki hedeften ilki ve en önemlisi elbette ki Uefa Kupası bir diğeri ise Türkiye Kupası..Lige bir anlamda havlu atan Fenerbahçe..Bu iki kupanında sahibi olmak istiyor ki Ezeli rakibinin başarısını egale etsin..

Peki bu sezonun sonuna yaklaşırken takımda kalacak,gidecek ve de gelecek isimleri sizler için derledik..

Fenerbahçe'de Gidecek Oyuncular

Serdar Kesimal

Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye geldiğinden bu yana Aykut Kocaman'ın yedek kulübesinde düşündüğü oyuncu olarak kadroda bulunan Serdar Kesimal sezon sonu kiralık olarak Gaziantepspor'la görüşmeler yapılıyor..Aykut Kocaman satmayı düşünmeyiip 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Serdar'ı Gaziantep olmasa bile herhangi bir takıma kiralamayı düşünüyor..







Mehmet Topuz
Geçen sene zaten istenilen performansı gösteremeyen Mehmet Topuz bu sene geçen seneninde gerisinde kalıp,o eski Kayserispor'da parladığı dönemleri mumla arıyor desek yeridir ve hatta Beşiktaş onu almadığına dua  bile etmiştir heralde..Bu seneki performansı neticesinde hemde ortasahada ki bolluktan dolayı Memet Topuz'un Kasımpaşa Veya Gençlerbirliği ile anlaşması an meselesi..Tabi Kayserispor'uda unutmamak lazım onlarında gündemlerinde olan bir isim nede olsa eski futbolcuları..






Miroslav Stoch

Chelsea'den Twente'ye kiralık giderek adını Avrupa'ya duyuran Stoch sonrasında Galatasaray'ında içinde olduğu transfer yarışında Fenerbahçe'yi seçerek Türkiye ligine geldi ilk sene çok iyi olamasa da ikinci senesinde adeta çoşarak takımın bel kemiği olan oyuncu bu sene Alex'in gitmesinden sonraki tavırları nedeniyle Kocaman'dan tepki gördü Ve Mönchengladbach maçından çıkarken gösterdiği tepki neticesinde kadroya dahi alınmayan ve cezalandırılan Stoch'un artık gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor..Ve İlk başta Lyon olmak üzere Newcastle'ında fazlasıyla ilgisi var bu oyuncuya..






Milos Krasic

Hayatı boyunca hiç bir zaman istikrar oyuncusu olamayan Krasc için Fenerbahçe macerasıda sona eriyor,seneye Aykut kocaman'ın takımda düşünmediği Krasic için kulüp arayışları sürsede,Krasic burda kalıp aldığı paradan oldukça memnuna benziyor..Bakalım ilerleyen günlerde bir talibi çıkacak mı..?








Sezer Öztürk


Bu sezon Aykut Kocaman'ın gözünden düşen Sezer menajerine ayrılmak istediğini bildirip bir İstanbul takımında oynamak istediğni söylemiş şuanda Beşiktaş,Kasımpaşa Ve eğer lige tutunabilirse İBB arasından birinin oyuncuyu almasına kesin gözüyle bakılıyor..








Fenerbahçe'nin Alacağı Oyuncular

Pablo Batalla
   
Bu sezon ve de geçen sezon sergilediği performansla Türkiye'de adından oldukça söz ettiren Batalla bir ortasaha olarak attığı gollerle de takımına katkı yapan bir isim 88 maçta 34 golle gerçekten güzel bir performans sergiledi..Eğer 5 Milyona Bursaspor yönetimi yanaşırlarsa sezon sonu Fenerbahçe bu oyuncuya teklif yapacak..






Veysel Sarı
  
Defans oyuncusu olan ve bu sene sergilediği performansla Eskişehir'de sivrilen Veysel Sarı aynı zamanda defansın solundada görev yapıyor,Ziegler'in kirası sona erdikten sonra Hasan Ali ile dönüşümlü olarak Veysel Defansın solunda görev yapacak isimler,Aykut Kocaman'ın istediği bir oyuncu..




Erkan Zengin  
  
Oynadığı Futbolla kendine hayran bıraktıran br oyuncu olan Erkan Zengin Fenerbaçe'nin Sol kanadına ilaç olacağa benziyor,Beşktaş'ında çok istediği bu oyuncunun Eskişehir'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor fakat bakalım hangi takım anlaşabilcek..




Simone Pepe  
  
Bu sene Juventus'da forma şansı bulamayan Pepe,geçen senelerde takımın bel kemiğiydi fakat şuan İtalya basınında Fenerbaçe'nin görüşmeler içiin geldiği yazılıp çiziliyor ve Simone Pepe'de bu sezon Avrupa'da Fenerbahçe'nin sergilediği performans neticesinde anlaşmayı düşündüğü gaztelerde manşet olarak yer alıyor..





Andrey Arshavin

  Uzun zaman Galatasaray'ın peşinde koştuğu Arsenalli yıldız Fenerbahçe yolunda,Fenerbahçe bu transferle hem rakibine karşı hamle yapmak hemde taraftarının gönlünü almak istiyor..Arsenalli yetkililerinde Fenerbahçeyle fiyatta anlaştığını belirten The Times gazetesi bu transferin önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirtiyor..