2 Gün önce Silivri'de Erkenekon sanıklarının duruşması yapılırken dışarıda yaşanan arbede,hem mahkemeyi engelledi hemde ortaya çok çirkin görüntüler sundu..
  Bu topluluğun başını CHP Ve İşçi Partisi Çekti..Ne olursa olsun meclisteki bir partinin orda ne işi var..?
Sırf orda mı..?Hayır Emek sinemasında da ne işi var..Belediye ve Yetkili kişiler yıkılmıyacak sadece restore edilcek derken..Ve Sinema salonu 10 Salona yükseltilcek derken..RAKAMLA 10..!
Her polise ve Devlete karşı protestonun içinde kendine pay çıkaran CHP,tabiki Silivri'yi kaçırması beklenmedi..
Ki öyle de oldu..Ortaya çok çirkin görüntüler çıktı ve bu insanların çoğu CHP Milletvekili,İşçi partisi Üyeleri Ve CHP Üyeleri..!

Peki Bu Türk Bayrağının Hesabını Kim Verecek..?
--------------------------------------------------

2 Gün önce bu bayrak Silivri'de sallandı.Hangi güç Şanlı Türk bayrağımızı karartmaya yeter..Bu bir gösteri amaçlıda olsa,Eğer bunu bugün BDP yapsa ayaklancak onca Sözde Cumhuriyetçi insanlar bu bayrağı nasıl sallandırıyorlar..!Bunun hesabını kim verecek..?
Ve yandaş medya bunu neden dile getirmiyor..?

Bugünlerde BDP Nasıl Cezaevi Kapılarındaysa,CHP 'nin de Cezaevi Kapılarında Olması Ne Atatürkçülüğe Uyuyor NedeCumhuriyetçiliğe..!

Bu insanların mahkemesi sona erdiğinde,Kanıtları bir bir ortaya döküldüğünde oraya gidip SİYAH BAYRAK açan Chp bununasıl millete anlatabilecek..!
Ve Bu insanların kanıtları ortaya döküldüğünde,neyin hesabında olduklarını nasıl anlatabilcekler izleyip göreceğiz..