KOCAELİ’nin Gölcük İlçesi’nde, 13 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Ö.Y. ile ilişkiye girdiği iddiasıyla 29 kişi gözaltına alındı. İfadelerinin ardından şüphelilerden 10’u dün akşam adliyeye sevk edildi, aralarında 1 astsubayın da bulunduğu 8 kişi tutuklandı. 

Böylelerine  hapis cezası değil idam cezası verilmeli ki aralarında birde devletin askeri olan astsubay var..!

Ne kadar sapık bir toplum olmuşuz,acaba bu sapkınlık içine düşenlerin,Uçkurundan kafasını kaldıramayan zihniyetin aklı fikri cenapet olanları acaba bir kadın doğurmadı mı..?

Bunu düşünseler zaten bu zihniyetle hareket etmezler..!

Tabi bu tecavüze uğrayan 13 yaşındaki kızın annesi masaj salonunda çalışıyormuş fakat önemli olan nerde çalıştığı değil,anneliği ne kadar yapabildiği..Bu kınamak değil ama bir anne çocuğunun durumunu,davranışlarını,değişiklikleri,kişiliğindeki farklılıkları fark etmeli ki bunu fark eden okuldaki öğretmenler oluyor ne garip değil mi..?

Türkiye'de Google'da en çok aranan kelimelerin tecavüz,seks olduğunu düşünürsek yazık bizim gibi bir topluma..Ve de ülkeler sıralamasında ilk 5'te yer alıyoruz bu aramalarda..!Benim blogumda bile Bir atasözü paylaştım içinde bu kelimelerden barındıran ve hep nedense o ilk sırayıçekiyor bakılmalar da ama gienler malesef ki hayal kırıklığına uğruyor vay onların haline ne gülünç oluyorlardır..Kim bilir belkide bana küfür ediyorlardır ama bilmiyorlar ki onlar asıl küfürü bedenlerinde ve zihinlerinde bulunduruyorlar..!