Hayat;Kimi Zamanlarda Köşe Kapmaca Oyunu Gibi, Ringin Her Köşesine Sıkıştırıp Üstüne Gelirken, Her Türlü Hile Ve Kalpazanlıklarla Seni Denerken, Eğrilmeden,Baş Eğmeden Adam Gibi Kalmak Zordur.. Sırf Önündekiyle Erkeklik Duygusu Taşımaktansa, Namusu İki Bacak Arası Sanmak İse, Bu Hayatın Dengesiz Sıfatları..! Bu Hayata Geriye Takmadan,Hep İleri Gidişim Herkese İnattır..


Ne ''EL'',Ne ''ALEM'',Ne De ''ELALEM''.. Umrum,Umurum,Umursancak Pozisyonda Değil, Ben İstediğim Kadardır,Ederi Kadardır.. Ederi,Gideri Herkesin Kendi Kadardır.. Tehlike Ağzı Laf Yapan Değil,Kendini Öven Değil.. ...Yüreğiyle Ses Yapandır..


3 Dakikalık Zevkin Sonucu Dünyaya Gelen İnsan, 3 Dakika Zevk Uğruna Hataya Düştüğü An..! İnsanın İnsanı Sadece Yatakta Düzmediğini Anlar..! ..Anlatırlar..!


Hayat Bir Kumar Masası Gibi.. Ya Kaybedersin,Ya Kazanırsın.. Bir Kaç ''EL'' iyi Gider Şansın,Bir Kaçı Boş..! Kimi Zaman Herkese ''Rest'',Kimi Zamanlar Kaçışlar,Susuşlar.. Bu Oyunda Göz Göze Geldiğin Anda Oyuncularla Hakkını Vermeli,Yedirmelisin..!! Ya Vurmalı,Ya Vurulmalı Uğruna,Yada ''PAS''LAMALI..!! Ben O Gözbebeklerinin İçine Baka Baka REST Diyorum İlk Sana, Sonra Kolay Lokma Oyunculara..!


Beni Yaratırken Yaş Bezelerimi Unutmuşlar, O Yüzdendir ''KURU'yu Sevişim.. Kurunun Yanında Yaş Yanmaz Bende.. Yaş Akıtan Kendi Derdine Yansın Alemimde..




İncecik Bir Gül Dalı, Korunmak Adına Bolcana Diken Takmış Takıştırmış, Ellerime Batan Ama Acıtmayan..! Dokunsam Kırılacak, Dokunmasam Kuruyacak Gibi, Kirli Sicilimin Üstüne Ektiğim En Güzel ''Gül''-en..!

Yaşadığım An,Yüzdeki Nur'u Hak Etmeyecek Kadar Acımasız Bir Ring İken, Bırakında Sakalımın Altında Kalan Sert Hatlarım Şimdiden Yerini Alsın Sıfatımda..!

Ne Öndeki Dalgayla,Ne Kirli Sakalla,Nede Eldeki Tesbihle..! Dalganın Babası Atta,Tesbihin Kralı Hocada,Sakal İbnede Bile Varken,..! Sahnelerde Vede Teke Tek Savaşlarda, Yürekler Galip Gelir..

Elalemin Dilinden Düşen Onlarca Boş Söze,''Sözlere'' Bedeldir Umursamaz Susuşlarım.. Benim Yerlerde Gezen Başı Boş Sözlerim Yok, Veyahut Dilimin Ulaşıpta Yüreğimin Ulaşamadığı Sahte Adamlık Hallerimde.! Neysem O'yum Cematte, Gelene Fazla,Gidene Az Adama Adam,Kolpaya Umursamaz Kıyam'a Kıyam,Kısasa Kısas..!!!

Tesbihimdeki Gevşeklik; Dandik İpler Üzerine Serili ''BOŞ Ve DEĞERSİZ'' Taşları, Sağlam Diye Adlandırıp Çektiğimden Dolayıdır.. Artık ''Sabır'' Diyip Çekmek Yerine..! Çokta ''Fİ-Fİ'' Diyip Sallıyorum..!

Gelip Geçen Zaman Mahremleri Yaşatsada, Ne Denli Dönsekte Arkamız Açıktada Kalsa, Kimse Duvar Bile Olamamışsa Sırtımıza, Bu Bizim Olduğu Kadar Yüzdesi Hatrı Sayılır Şekilde, Düzdüğümün Düzeninde Yaşayan Düzüklerinde Payı..

Voltalardayım Dört Duvar Arası, Bir O,Bir Şu,Birde Bu.. Hayat Yinede Devam Etmiyor Mu..? Su Akıp Yoluna Gitmiyor Mu..? Baraka Kuramaz Kimse Suyuma O Zaman.. Kafam Ne Yöne Eserse Hani..

Sevgiler Afiş,Dostluklar Gayri Meşru İse Menfaatlik Duyguların Gölgesinde.. Yaşamın Çarşı Pazarında Yer Yok Duygularıma, Fütursuzca,Hayasızca Benliğim Heyhatçana Salınıyor Kafasına Göre, Allah'tan Başkasına Menfaat Beslemeden Bu Hayatta..!