Cumartesi,Pazar Ve Pazartesi günleri ekranlara gelen spor programlarını hepimiz biliyoruz..Fakat bazıları var ki spor programı denemez dahi bunlara;örnek vermek gerekirse Tv8'de ki Telegol Ve Beyaz Tv'de Ki Beyaz Futbol..
İzlemeyenler Hiç birşey kaybetmemiştir fakat izleyenlerin futboldan soğuduğu ve bu kadar mı ya dediklerini duyar gibiyim,Bu kişilerin program anlayışı sadece ve sadece büyük takımları,hakemleri ve futbolun içinde yer alan herkesi eleştirmek..
Güzel şeylerden bile eleştiri noktası çıkarmayı çok iyi bilirler,Evet geçen sene şikeli bir ligimiz vardı işler kötü gidiyordu ama bu sene..?
Galatasaray Şampiyonlar liginde çeyrek final,
Fenerbahçe ise Uefa'da çeyrek final oynuyorlar..
Sizce bunlar güzel ve konuşulması tadı çıkarılması gereken durumlardan değil mi..?





Geçen günlerde CNN'nin uluslararası kanalının spor programı Ünal Aysal'ı arayıp kısa bir röportaj yaptılar..
Bizim Spor programlarımız peki Bir Mourinho'yu Arayıp Röportaj yapamıyorlar Mı..?
Veya Lazio Başkanını,Teknik Direktörünü Bulup konuşturamıyorlar mı..?
Fazla değil 4-5 dakika bile büyük iştir..!
Yok hayır elleri hep boş,biz sadece yabancı sitelerden,haber kaynaklarından bunları öğrenmeye mahkumuz..!

 
Bunlar futbolda öyle bir ahkam kesiyorlar ki,Aralarında eski hakemler ve geçmişte kalmış futbolcular..Tüm anlayışları hakarete varan eleştiriye dayanan bu programlar birde sitem ediyorlar hiç bir başkan,futbolcu,teknik adam ve hakem bizlere bağlanmıyor diye,Acaba neden diye bir düşünmek lazım..
Sen adamı dilinle düzersen,bu adam sana neden bağlansın ki;Bağlanana ve Programa gelene dahi saygınız,misafirliğiniz yok sizlerin..!

 
Temiz Futbol istiyorlarmış,İlk önce sizler temizlenin ve bu kanallardaki bu anlayıştaki programları kaldırın,sonrası kolay!
Ki Reytinglerde ilk yüze bile giremeyen bu programların arasından sadece bir tanesi ilk yüzün içinde oda KanalTürk'te ki Topbizde programı neden acaba bir düşünün derim..