Avustralya'da bulunan bu ev Fairhaven Residence manzarasıyla solukları kesen bu yapı John Wardle Mimarlar tarafından yapılmıştır..

Yeşil Ve Gri çinko kaplamaları dış cephhesiyle çok modern gözüken bu ev..Denize Sıfır bir mevkide konumlandırılmıştır.
İç dekor ise dış cephenin aksine temiz ve rahat bir şekilde daha çok ahşap kullanılmıştır..



  
Gördüğünüz tüm yer döşemeleri gerçek ahşaptır.
Evin içinde zeminden tavana cam döşenip eve daha çok aydınlık ve ferahlık katmak için bu şekilde tasarlanmış ve gerçektende hem modern hem de hoş durmuş değil mi..?







Evin içinde hem yer kaplamasında kullanılan Ahşap,masadan raflara kadar kullanılmış olup..Hem Geometrik şekillerle eve modernlik katarken hemde tavan kaplamasının bile ahşapla yapılması ısı yalıtımı açısından da oldukça mantıklı düşünülmüş..

Tabi aslında doğrusunu söylemek gerekirse yer,duvar ve tavanda her yerde ahşap döşemesi varken masaların ve dekorlarında ahşaptan yapılması evet para anlamında ciddi bir maliyet olsada ve bu tasarıma fazlasıyla maliyet harcandığını gösterse de bir yandan da sıkmış açıkcası diye düşünmektende kendimi alıkoyamıyorum..



 Pek Çok ev paylaşıyorum veya daha paylaşmadıklarım da var fakat bu sobalar bu senenn modası oldu gerçekten..Ülkemizde rağbet olmasa da yurtdışında oldukça kullanılıyor..Görüntü açısında da bence hoş ve modern duruyor..







Evin Değerlendirme Puanları:
Evin Konumu:
Dış Cephe: 8
İç Mimari: 5
Ev Döşeme Ve Mobilyaları: 5
Bahçe: 6

Ortalama Puan: 6,4