BALYOZ davasında 16 yıl hapis cezasına çarptırılan 64 yaşındaki emekli Tümgeneral Rıfkı Durusoy, cezaevinde evlendiği 30 yaşındaki eşi Melike Durusoy İle hastanede kaldığı 10 gün boyunca yeni eşi ile hastane odasında kapıda askerlerin nöbet tuttuğu esnada sevişip,bir bebek için düğmeye basmışlar..
Bu olayda Melike Hanımın Rıfkı Bey'i ziyaret için gittiği cezaevinin X-ray'ına girmemesiyle gün yüzüne çıkıyor ve cezaevi yönetimi araştırma yapıp,hastanede ilişkiye girdiklerini tespit ediyorlar..
Böylece gündeme oturmuş oldu Rıfkı Bey..Garip insanlarımız var doğrusu hemde çok garip ağzımdan onca argo laf dökülür fakat ortada bir masum bebek söz konusu onun için argo sözleri süpürüyorum dilimden..

Ve bu Rıfkı General Beyimiz 15 Şubat 2011'de Tutuklandıktan sonra eşi Filiz Durusoy'dan Boşandı,3 Haziran 2011’de görülen duruşmasında Durusoy’un eski eşi Filiz Durusoy ile Melike Kaynak (Durusoy) arasında tartışma yaşandı. Olaya ilişkin açıklama yapmak istemeyen Melike Kaynak (Durusoy), “O benim velim gibidir. Aramızda baba-kız ilişkisi var” dedi. Bu olaydan birkaç ay sonra Rıfkı Durusoy ile üniversitede yüksek lisans yapan Melike Kaynak (Durusoy) Aralık 2011’de Silivri Cezaevi’nde evlendi. 

Sonrada Askerlerimizi cezaevine atıyorlar diyorlar,Bunun yeri neresi acaba yorum sizlerin..