http://www.habervaktim.com/d/news/559354.jpg                                                                                                       
Fenerbahçe Emre Belözoğlu'nu transfer etti dün gece bu haber tüm televizyonlarda son dakika olarak gösterildi..Acaba buna gerek varmıydı derseniz..?
Kimi Kesim Evet,
Kimi kesim ise hayır dicektir elbette..

Peki Emre'nin Neden Gittiğine Göz ATalım Mı..?

Bu Alttaki Paylaşcağım Yazı Sanem Altan İle Emre'nin Dostu Olan Birinden Aktarılan Bilgiler;

F.Bahçe’nin esas derdi, takımın lideri olan oyuncusu Alex ile teknik direktör Aykut Kocaman arasındaki iletişim kopukluğu...

Bunu, şu anda Atletico Madrid’de oynayan Emre Belözoğlu’nun, çok yakın bir dostundan dinlediğim olaydan iyice anlıyorum...

Geçen sezonun ortası, F.Bahçe- Bursa maçında takım çok kötü sahada, F.Bahçe devre arasında soyunma odasına sıkıntılı bir şekilde giderken, Cristian Baroni, soyunma odası koridorlarında ertesi gün takıma vereceği barbekü partisi için davetlerini yaparken, zaten saha içinde öfke kontrolü neredeyse “sıfır” olan ve Gırgır dergisindeki karikatür kahramanı Zihni Sinir’e benzettiğim Emre, Baroni ile tartışıyor.

Maç bitiyor. F.Bahçe ite kaka kazanıyor. Ve orada Emre ile Kocaman ilişkisini sonsuza kadar bitiren o olay yaşanıyor işte.

Emre devre arasındaki kavganın etkisiyle Baroni ile sahanın ortasında da tartışmaya devam edip, kavgayı soyunma odası koridorlarına kadar taşıyor.

Alex, çok sinirli olan Emre’yi sakinleştirmeye çalışıyor. Soyunma odasının kapısında takımı bekleyen Kocaman, Emre ile Alex’in kavga ettiğini sandığı için araya giriyor.

Gereksiz bir adrenalin patlaması yaşanıyor. Aykut Kocaman, Emre’ye “Gir ulan içeri” diye bağırıyor.

O sıradaki karambolde Alex’in dirseği Emre’nin kafasına yumruk şiddetinde çarpıyor.

İşin kötüsü Emre, arkasında bulunan Aykut Kocaman’ın kendisine vurduğunu sanıyor ve hocasını yakasından tutup soyunma odasının içine itiyor.

Hatta “Bana babam el kaldırmamış bugüne kadar, sen kim olduğunu sanıyorsun ulan?” diye bağırıyor.

Bütün takım seferber oluyor, Kocaman odanın dışına çıkarılıyor, Emre sakinleştiriliyor. Ama öfkesinin kontrolü hiç olmayan Emre içerde hocasına saydırmaya devam ediyor.



Yani Durum Böyleyken Emre'yi Getirmek;
Ki Orta Sahanın Merkezinde Oynayabilen 7 Oyuncu Varken Buna Sekizinci Oyuncuyu Dahil Etmek,
Üstüne Avrupa'da Oynayamıyacak Bir Oyuncuyu Getirmek..
Ve Üstüne O Bölgeye Meireles'i Sezon Başında Büyük Umutlarla Almak..?

Saçma Geliyor,

Fakat Bu Transfer Bir Anlamda Aykut Hocaya Ültimatom Bence..!