Bu sene Feda denilerek yola çıkılan sezonda nerdeyse teknik açıdan eksikler yaşanmasa şampiyonluğa dahi gidecek bir takımda tüm kupalara erken Veda can sıktı..Fikret Orman bu senenin böyle geçmesinden dolayı oldukça sıkkın ve gelecek sene rakiplerinin arkasında kalmaya hiç niyeti yok..O Yüzden tüm takımı ona göre kurma nyetinde gelin bakalım kimler gidiyor.?Kimler kalıyor..?

Beşiktaş'tan Ayrılacak Oyuncular..!

Allan James McGregor 

  

Rangers'tan Beşiktaş'a gelen fakat istenilen performansın çok gerisinde kalıp her maç taraftarın korkulu rüyası olan kaleci sezon sonunda kulüp bulması için gönderilcek isimler arasında..






Juilen Escude

 

Sevilla'dan alınan şuan 33 yaşında olan defans oyuncusu boşuna transfer parası verilen oyuncu listesinde,oynadığı hiç bir maçta performans gösteremeyen Escude balon listesine aday oyuncu,Sezon sonunda ya sözleşmesi fesh edilcek yada kulüp bulunması istenecek 





Mehmet Aygün

Boşuna yapılan bir transfer daha desek yeridir.Gençlerbirliğinden gelen oyuncuyu Gençlerbrliğine takas için öneren Beşiktaş'a oyuncunun eski takımı bile ''hayır'' yanıtını verdi Fakat Kayseri Erciyes'in oyuncuyla ilgilendiği konuşuluyor bugünlerde..






Samet Aybaba

Feda sezonunu erken veda yapan Samet Aybaba ile sezon sonu yollar ayrılacak bu sezon ligde ve kupada sergilediği performans asla kabul edilir değildi Feda sezonu dahi olsa..







Beşiktaş'a Gelecek Kişiler


Ertuğrul Sağlam

Yıldırım Demirören'in haksızlık yapıp takımdan gönderdiği Teknik Adama Fikret Orman kollarını açtı ve yeni sezonda anlaşma imzalandı bile yakın çevreler tarafından gayet net şekilde bilinen bu transfer medyadan saklanıyor..









Aykut Demir

Bu sezon Gençlerbirliğinde sergilediği müthiş performansla adından sıkça söz ettiren ve bir kaç sene sonra milli takımın vazgeçilmezi olacak bu genci Ertuğrul Sağlam kesinlikle takımda görmek istediğini belirtmiş..







Samuel Holmen

 

İBB'nin büyük bir ihtimal düşmesinin kesinleşmesiyle birlikte artık bu transferi açıklamak içinde az bir zaman kaldı..Bu sezon İBB'nin en etkili silahı olan Holmen'i Bursaspor'unda istediği biliniyor fakat Beşiktaş'a yeşil ışık yakan Holmen ilk tercihi Beşiktaş..





Cenk Tosun

 

Genç yetenek geleceğin en önemli türk forveti olarak gösteriliyor bu sene pek fazla iyi bir performans gösteremese de,gelecek senelerde ve Beşiktaş'ta iyi çalışırsa hak ettiği yeri bulacaktır..





Erkan Zengin

Fenerbahçeninde istediği bu ismi Beşiktaş'ta ciddi anlamda ilgileniyor bakalım sezon sonu hangi takımın yolunu tutacak..