Dün Real Madrid hata yapmadığı maçta 3-0 gibi tur için çok büyük avantaj sayılacak bir skorla Galatasaray'ı İstanbula Gönderdi,maçtan sonra en çok konuşulan konuların başında Hakem Hataları,Farklı Türk Takımlarını tutanların alayları vardı..

Hakem Hataları Mı..?Yoksa Lobi Farkı Mı..?
----------------

Birincisi hakem evet hata yaptı ama kime karşı yaptı..?Hakem Galatasaray'a karşı hatalar yaptı hemde çok net ama veremezdi zaten o penaltıları birincisi avrupa futbolunda ne şeklimiz varki..?
Real Madrid,Barcelona,M.United,B.Münih,Milan Bunların Avrupada lobileri var arkadaşlar adamlar sadece sahada oynamıyorlar futbolu,adamların Takım sahipleri zaten Avrupa'da ve Dünya'da söz sahibi insanlar veya Holdingler..Durum böyle olunca adamlar avrupa futbolunda en fazla reyting alan,en fazla kazanan,hatta en fazla tölerans gösterilen takımlar.Cüneyt Çakır neden maç alamıyor bir düşünmek lazım..!Böyle büyük takımlara karşı hakemler eğer tölerans göstermezlerse Şampiyonlar Ligi gibi Dünyanın en prestijli turnavası finalinde düşünsenize Malaga-Galatasaray Final maçı olsa bu maç gereken ilgiyi ve prestiji yakalayabilir mi..?

Şampiyonlar Liginde Son Şampiyonlar...!!

-----------------------------------------------------

Senelerdir izlediğimiz ve de yakından takip ettiğimiz bu turnavada,Son senelerin şampiyonlarına bir bakalım;
2012-Chelsea
2011-Barcelona
2010-İnter
2009-Barcelona
2008-M.United
2007-Milan
2006-Barcelona
2005-Liverpool
2004-Porto
2003-Milan
2002-Real madrid
2001-B.Münih
2000-Real Madrid

Aralarında Belki süpriz olarak Porto'yu görebilirsiniz fakat Porto Yıldızlar geçiti gibiydi o sene ve çok iyi kurgulanmış bir takımdı Morunhio Tarafından...
Baktığımız zaman hepsi büyük bütçeler ve prestij sahibi takımlar,Ben Bir Galatasaraylıyım fakat Türk Olmayıp İsveçli Veya Norveçli bir hakem olsaydım elbette real Madrid'e kıyak geçerdim,Sonuçta kariyerimi bitirebilcek bir takıma yamuk yapmak olmaz değil mi..?