Bu fotoğraf 27 Mayıs 1960'dan Bayrak Radyo'dan Askeri Darbe Bildirisi okunurken çekilmiş..!
Fotoğraftaki kişiyi fanatik ülkücüler bilir,bilmeyenler için söylemek gerekirise bu kişi Alparslan Türkeş..

Alparslan Türkeş o zamanlarda asker darbe yapan 37 düşük rütbeli subayın içinde yer alıp,ortada herhangi bir kargaşa ve kardeş kavgası yokken hükümeti deviren Milli Birlik Komitesi'nin üyesiydi..

Bu Darbede de pek çok darbede olduğu gibi ABD Ve CIA 'nın etkisi olduğu apaçık ortadaydı,Çünkü O sıralar hükümet ABD'den kredi alamayınca Sovyetler Birliği ile yakınlık kurunca Ve Başbakan Adnan Menderes'in askerlerle diyaloğu iyi olmadığı için yapılmış bir darbeydi..

Ülkemide zaten darbeden söz edilipte ABD'nin içinde olmadığı bir darbe varmı ki;
Kanıt İsteyenlere 2007'de Mehmet Ali Birand'ın Paul Henze ile yaptığı röportajın sesli ve görüntülü röportajı 12 Eylül darbesinde,ABD'nin ''Bizim Çocuklar İşi Bitirdi'' deyip,onların dahilinde bu darbednin gerçekleştiği..

Gel Zaman Git zaman 1960'ların darbecisi ,1963'te ise Darbeyi hükümete bildirerek casusluk yaptı Sonrasında ise 1965 yılında Milli Birlik Komitesi üyeleriyle Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi'ne girerek siyasi yaşama atıldı..

1965'te bu partinin başkanı oldu, uzun tartışmalardan sonra parti tüzüğünde 9 Işık Doktrini yer aldı. Türkeş, bu dönemde kendisini sevenler tarafından Başbuğ ilan edildi ve aynı yıl Ankara'dan milletvekili seçildi. 6-8 Şubat 1969'da Adana il kongresinde CKMP adı Milliyetçi Hareket Partisi ve terazi olan amblemi de üç hilâl olarak değiştirildi.

Ama Durur Mu..? Durmaz 12 Eylül darbesinden önce darbeye neden olan harekatın başını çeken isiim oldu,Nasıl Mı..?
Sağ Sol Çatışmasının asıl nedeni ve yöneticisi Alparslan Türkeş'ti..Bunun yüzünden 4,5 Yıl hapis yattı ve idamla yargılandı..Fakat 1997'de alla rahmet eylesin eceliyle vefat etti..

Şimdiler de Devlet Bahçeli'nin ''Vur De Vuralım,Yık De Yıkalım'' gibi laflarıyla ve ayrıca çözüm sürecini çatışmaya götürmesinde ki etken köklerden gelmektedir..

Bunlar hayatları ve tarihleri boyunca sadece katliam yapmaktan ibaret olan siyaset anlayışları mevcut olup,Terörden beslenen siyasi laflarıyla bunca zaman hükümette yer alan bir partnin Genel başkanından başka laf beklemek abes olur zaten..

Onlarca genci,Hani Bahçelievler Katliamında gencecik öğrencileri katleden bu insanlardan bu zamanda sağduyu beklemek mi..?
Onlar sadece katliama bekçilik yaparlar ve Ortamı gerip tansiyonu yükseltirler,Gencecik çocukları katil ederler..!