Türk Milli takımı geçen Andorra maçından sonra söylediğim gibi Macaristan'da kendi evimizde berabere kaldı,Yediğimiz golde evet belki semih'in hatası olabilir fakat faturayı Semih'e çıkarmak adaletsizlik olur..
       
      Andorra maçına kıyasla çok daha iyi oynadığımız hatta galibiyeti hak ettiğimiz bir maçta 1 puan ile bu maçı sonlandırmak elbette ki kötü oldu,Ama dediklerimin çıkması beni daha fazla üzdü..
Peki Yanlışlar nerdeydi;

  • Gökhan Gönül Bugün çok formsuzdu ve istenileni gösterememesine rağmen Abdullah Avcı onu değiştirmeyi düşünemedi ki,Cezası biten Hamit Altıntop O mevkide bence bugün daha iyi bir oyun ortaya koyabilirdi..
  • Sercan Saraer aşkından vazgeçen Abdullah Avcı,Alper Potuk'la başladı oyuna bence oldukçada iyi bir başlangıçtı fakat Umut Bulut'un formsuzluğunu görüp Mevlüt Erdinç'i daha erken oyuna alabilirdi..
  • Nuri Şahin bugün yine geçen maçta ki gibi etkisizdi ve Hoca onuda değiştirmeyi düşünmedi..

Benim nacizane gördüğüm hatalar bunlar fakat iyi bir oyun vardı fakat yine istediğini alamayan bir Türkiye varsa maç sonucuna göre burda bir hata vardır..Ve Abdullah Avcı bir an önce istifa etmelidir..