Caner Erkin
Caner Erkin
Bu Sezon 40 Maçın 20'sinde ilk 11 oynayan milli futbolcu Caner Erkin,Dünya Kupası Elemelerinde sadece bir kez forma giyebildi..
İsmail Köybaşı
İsmail Köybaşı
Bu Sezon Beşiktaş'ta 42 Maçın 41'inde ilk 11 Oynayan İsmail Köybaşı Dünya Kupası Elemelerinde Forma alamadı,Abddullah Avcı'nın gözüne giremeyenlerden.
Colin Kazım Richards
Colin Kazım Richards
Dünya Klasmanlarında 10. Sırada Yer alan İngiltere Championship'te Blackburn Rovers'te forma giyen Kazım,Bu Sezon 26 Maçın 22'sinde ilk 11 Oynayıp 5 Gol Attı..Bence Sercan Saraer'den etkili bir isim..Bu zamana kadarda 35 kere milli formayı terletmiş bir isim..

Olcan Adın 
Olcan Adın 
Olcan Adın,Geçen Sene 41 Maçta 11 gol ile bir ortasaha futbolcusunun üstünde bir performans sergileyen isim,Bu sezon ise 32 maçın 29'unda ilk 11'de forma giyip 5 gole imzasını atmıştır ki bu sezonki Trabzonspor'un durumu içler acısıyken bile takımına en büyük katkıyı sağlayan isimdir..

Aykut Demir
Aykut Demir 
Genç Yaşına rağmen iki sezondur Gençlerbirliği'ndeki futboluyla büyük takımların transfer listesine giren bu genç defans oyuncusu,Gökhan zan formayı giymemesine rağmen Galatasaray'da milli takıma çağrıldığı bugünlerde ''SÖZDE GENÇLERE'' Destek veren bir abdullah avcı'dan bahsedilirken bu ismi milli takıma çağırmaması içler acısı..

Veysel Sarı
Veysel Sarı 
Bir genç isim daha,24 yaşında illa bu gibi isimlerin Galatasaray,Beşiktaş Ve Fenerbahçe gibi takımlarda mı forma giymesi bekleniyor milli takıma çağrılmaları için..?
Veysel Sarı Geçen sezon 39 Maçta forma giyip 5'de gol attı,Bu Sezon ise 36 maçta forma giyip Eskişehirspor'da 2 gol'ü var ve 10 sarı kart gördü,Biraz sert bir defans olduğu içinde bence özellikle seçilmesi gereken isimlerden biri katı savunma uygulayamıyoruz malum milli takımımızla..!

Erman Kılıç
Erman Kılıç 
Sivasspor'un başarılı ortasahası iki sezondur sahaların tozunu attıran isim,istikrar abidesi erman kılıç yaşı 29 olsa da,göz ardı edilmeyecek bir isim bence..
Geçen sezon 42 maçta 10 gol ,bu sezon ise 35 maçta 8 gol  atarak yine başarılı bir isim olduğunu gösterirken milli formayı hiç giymemesi üzücü..!

Benim gözüme çarpan isimler bunlar,umarım bizler yanılırız da milli takımımız iyi bir yerlere gelir..