Bu Bir Varsayımdır..!

Günümüz Türkiye'sin de oyları kat ve kat artan bir BDP partisinin bir anlamda söz büyüğü olan Abdullah Öcalan..Yıl 1999 15 Şubat'ta yakalanıp Türkiye'ye getirildi ve bu süre zarfı boyunca ne terör bitti nede kürt sorunu..
Aslında Pkk Diye bir şey yoktu yıllar önceswinde Hani Asala Var iken o zamanlar,Aslına bakarsanız şöyle bir bakınca bu Türkiye'nin başından hiç eksik olmamış olan terörü Türkler Kendi Elleriyle yarattı,ve Türk Türkün Kanı Akarken cebini paralarla doldurdu..

Abdullah Çatlı Sözde Mit ajanı ,O Günlerde Asala'yı bitirirken Bir Devi Yaratıyordu bu isim Abdullah Öcalan Ve Onla Kolkola Çekilmiş Fotoğraflar günümüzün Türkiyesinde daha yeni gün yüzüne çıkıyor..Yazık..!

Şimdi gelelim Abdullah Öcalan'ın Başbakanlık veya Milletvekili Olabilme İhtimaline;

Çıkan Bedelli Askerlik Yasası İle Zaten Milletvekili olabilmek için gerekli askerlik şartının koşulunu elde edebiliyor,Ki sadece eden oda değil Murat Karayılan,Osman Öcalan gibi PK'nın Üst Düzey Yöneticileride bundan çıkan yasa gereği yararlanabilcekler

İkinci Bunlara yarayan yasa ise, Eskiden hüküm giyen kişiler Bir Yıl veya Daha Fazla milletvekili olamaz iken şimdi ise kanun gereği 15 yıl hüküm giyen  Leyla Zana Bile Memnu Hakların iadesi kanunuyla seçilebiliyorlar..!

Durum Ve Hal Böyleyken önlerindeki tek engel Genel Aflar..!

Türkiye'de ise 20 Senede bir Olmak Şartıyla Genellikle Genel Aflar çıkartılıyor,ben önlerinde malesef engel olacak durum göremiyorum ne yazıkki..

İmralı Görüşmeleri de bence külliyen yalan,bir durgunluk olacak buna hem fikirim fakat ardından büyük kıyımlar kopacak,yine mehmetçiklerimizin kanları dökülecek,ve işi iyice tırmandırıp sonunda tek çare Abdullah Öcalan'ın dışarı çıkıp,Demokrasiyle bu yolu güdmesi en hayırlısı diye gösterilip koyun misali bize yedirip yolunu açacaklar..
Bu senaryonun ise tek önlenme durumu ise Abdullah Öcalan'ın Eceliyle Vefatıdır..!
Yoksa Sadece zamanı bekleniyor...