Pargalı'nın yerine işte bu isim geliyor!

Muhteşem Yüzyıl'da Pargalı'nın öldürülmesinden sonra yerine kimin geçeceği merak konusu oldu.

Tarihe göre Rüstem Ağa Pargalı'nın yerini alacak ve Rüstem Paşa olacak. Ardından ise Hürrem'le derin bir işbirliği yapacaklar.
Rüstem Ağa ile Kanuni Sultan Süleyman'ın ve Hürrem'in kızı Mihrimah Sultan ile evlenecek, Hürrem ile Rüstem'in işbirlikleri daha da büyüyecek.
Adete her şey ellerinde olacak ve sonunda Şehzade Mustafa'nın kuyusunu kazacaklar, ölmesinin en büyük nedenlerini onlar hazırlayacaklar.

Ozan Güven'in canlandırdığı Rüstem Ağa bilindiği üzere önceki bölümlerde Hürrem'in verdiği tüm işleri harfiyen uygulamış, hatta Firuze'yi öldürmek için büyük çaba harcamıştı.




Ozan Güven Kimdir..?

1975 yılında Almanya Berlin’de doğdu. Ünlü oyuncu “Mimar Sinan Üniversitesi’nin Dans Bölümü’nden” mezun olmuştur. Evli ve 1 çocuk babasıdır. Oyuncunun en büyük şansı komedyen “Cem Yılmaz” ile olan uyumudur. “Cem Yılmaz aşşağı yukarı yaptığı bütün sinema filmlerinde “Ozan Güven’le” birlikte çalışmayı tercih etmiş ve “Ozan Güven” bu işlerin hakkından başarıyla gelmiştir.
Ozan Güven, özellikle “Gora” filmindeki robot karakteriyle ön plana çıkmış ve bunu “Uğur Yücel’le” birlikte oynadıkları “Canım Ailem isimli diziyle pekiştirmiştir. Oyuncu “Gora’dan” sonra “Arog” filminde başarılı performans göstersede “Arog” filminin beklenen düzeyden uzak olması bu performansı ön plana çıkarmamıştır.
Ozan Güven, son çalışması “Yahşi Batı” ile yine “Cem Yılmaz” filminde oynamış ve bu filmde birazda olsa “Arog” gibi hayal kırıklığına uğratmıştır bu ikiliyi sevenleri. Çünkü “Cem Yılmaz” ve “Ozan Güven” sevenler birkere alıştılar “Gora” gibi bir filmle mide sancılarıyla gülmeye, fakat ne “Arog” nede “Yahşi Batı” “Gora” filminin çeyreği olamazlar şahsen söylemek gerekirse.
Yinede mutlaka “Cem Yılmaz” gerçekleri görecek ve çıtayı hakettiği ve beğeni gördüğü kademeye doğru taşıyacaktır.