Aslında Ne Güzel Bir Konu Anlatılmış Filmde İzlemeyenlerin kesinlikle İzlemesi Ve Gülerken Ders Alması Gereken Bir Film..Çünkü Hayatımızı Gerçekten Böyle Yaşıyoruz..

Kimi Zaman Birlikte Yaşadığımız Aile Bireylerini Bile Kaale Almadan,Hayatta Bizi İlgilendiren Pek Çok Şeye O Kadar Zaman Ayırıyoruz Ki,Sonra Onlardan Ne Kadar Uzaklaştığımızı,İlgilenmediğimiz Zamanlarda Aramızın Ne Kadar Açıldığını Vede Pek Çok Onlar İçin Önemli Şeyleri Kaçırdığımızı Görüyoruz..

Evet Hayat Su Gibi Akıp Gidiyor,Çoğu Şeye Zaman Ayıramaya Biliyoruz,Ama En Azından Bir Telefon Uzakta Olan Sevdiklerimize,Dğer Verdiklerimize Bir Kaç Dakika Ayırmak,Cenaza Namazımızı Kalabalık Kılacaktır..Kimse Bu Dünyadan Giderken Sadece Bir Kaç Kişinin Namazıyla Gitmek İstemez Öteki Tarafa..
Ne Kadar Çok İlgilenirsek,Günde En Azından 5 Dakikamızı Değer Verdiklerimizi Aramakla Geçirirsek,O Kadar Kalabalık Olacaktır Namaz Cenazesi Cemaatimiz..

Kulak Ardısı Ettiğimiz Pek Çok Söz,Kumandayla Pas Geçtiğimiz Kanalardaki İşimize Yarayan Bilgiler Gibi Olabiliyor..Ama O Sıra Başka Ve Belkide Gereksiz Bir Şey Düşündüğümüz İçin,Aslında O Önemli Sözleri Kaçırabiliyoruz...

Yada Bir İşi Hızlandırmak Adına Özen Göstermeden Yapmamız,O İşte ilerlememizi Sağlamazken..Buda Elimizdeki Kumandayla Yetişmek İçin Anı Hızlandırdığımız Tuşun Yaptığı İşlem..

Evet Aslında Elimizde Kumanda Sanki Hayatımızı Yönlendiriyoruz..Önemli Olan Doğru Anda,Doğru Tuşlara Dokunmak..Ve Programı İyi Ayarlamak...

Şimdi İse;
Close Click....