Salih Uçan Kimdir..?
---------------------

6 Ocak 1994 Muğla doğumlu Salih Uçan..Herkesin Bildiği üzere Bucaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer oldu ve bu sene Fenerbahçe'de son haftalarda yıldızı parlayan genç bir isim oldu..

Futbolculuk Kariyeri..
----------------------

Futbola Marmaris Belediyespor altyapısında başladı ve ardından 2008 senesinde Bucaspor altyapısına transfer oldu. 2010 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma yükseldi. 2 sene as takımda oynayan Salih, Fenerbahçe ve bir çok Süper lig takımın transfer listesine girmiş fakat 1,4 milyon Euro + Okan Alkan karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. Salih Ziraat Türkiye Kupası'nda Göztepe maçında Fenerbahçe kariyerinde ilk kez bir resmi maçta ilk 11'de forma giymiştir.14 Mart 2013 tarihinde oynanan Fenerbahçe-FC Viktoria Plzeň maçında takımının ve Fenerbahçe için ilk golünü atmıştır.

Bu akşam oynanan Orduspor maçında deplasmanda iki gol atıp yıldızlaşıp,Fenerbahçeyi şampiyonluk yarışında geri adım atmasına izin vermeyip,Aykut Kocaman'a ise kes kesebilirsen bu takımdan dedi ve oldukçada haklı bence..

Şuanda Fenerbahçe'de Salih Uçan'ı kim kesebilir..?
Cristian Baroni mi..?
Sezer Öztürk Mü..?
Meireles Mi..?

Bence Salih Uçan artık bu takımda her maç ilk 11'de oynaması gerekiyor,bu takımda Meireles'in bence yeri yok böylesine akıl dolu bir genç varken,Eğer Aykut Kocaman Ona şans vermezse hem Türkiye'nin bir yıldız kazanmasına engel olur,Hemde Fenerbahçe'nin geleceğini engeller..!