Fenerbahçe bugün 2-0'lık Kadıköydeki Lazio galibiyetinden sonra,Roma'ya giderek rövanş maçına çıktı,ilk 45 ve ikinci yarının son 15 dakikası hariç sahada kibretle koca Roma'yı yakmaya çalışan tabiri caizse ''Çılgınlık Peşinde ki Türkler'' vardı..
Eğer ki 74 dakikada Caner Erkin'in golü gelmeseydi Fenerbahçe için son 15 dakika ölüm anı gibi sancılı geçecekti..
Peki burdan bu takıma karşı galibiyet alamazmıydı Fenerbahçe..!
Çok rahat aslında alacağı maçı kendine eziyete dönüştüren Fenerbahçe.. ''Aykut Kocaman'ın yanlış taktik ve sahayı iyi analiz edememesinin faturasını ödemekten Caner Erkin kurtardı'' Bence..!

Crstian maçın ilk dakikasından çıkana kadar yoktu sahada,Selçuk verdiği hatalı paslarla tehlikeleri savuşturacağı yerde tehlikeye davet verdi,Kuyt yine kurtarıcı olmadığını gösterip yokları oynadı belkide ilk maçtaki golüm yeter dedi,Ziegler'in kanadı bugün otobana döndü resmen..!

Salih Uçan başta olmak üzere,Hasan Ali Kaldırım ve Aykut Kocaman'ın harcadığı Stoch eğer bu takımda her maç 11 oynasalardı bugün Roma'dan galbiyetle dönüyorduk..

Fakat sonuç güzel yarı finalde bir Türk Takımı Fenerbahçe İnşallah güzel bir kurayla finale adım atar ve senelerdir özlemini duyduğumuz Avrupada başarıyı ülkemize nasip ederler..