1.29.2012

Aslında Ne Güzel Bir Konu Anlatılmış Filmde İzlemeyenlerin kesinlikle İzlemesi Ve Gülerken Ders Alması Gereken Bir Film..Çünkü Hayatımızı Gerçekten Böyle Yaşıyoruz..

Kimi Zaman Birlikte Yaşadığımız Aile Bireylerini Bile Kaale Almadan,Hayatta Bizi İlgilendiren Pek Çok Şeye O Kadar Zaman Ayırıyoruz Ki,Sonra Onlardan Ne Kadar Uzaklaştığımızı,İlgilenmediğimiz Zamanlarda Aramızın Ne Kadar Açıldığını Vede Pek Çok Onlar İçin Önemli Şeyleri Kaçırdığımızı Görüyoruz..

Evet Hayat Su Gibi Akıp Gidiyor,Çoğu Şeye Zaman Ayıramaya Biliyoruz,Ama En Azından Bir Telefon Uzakta Olan Sevdiklerimize,Dğer Verdiklerimize Bir Kaç Dakika Ayırmak,Cenaza Namazımızı Kalabalık Kılacaktır..Kimse Bu Dünyadan Giderken Sadece Bir Kaç Kişinin Namazıyla Gitmek İstemez Öteki Tarafa..
Ne Kadar Çok İlgilenirsek,Günde En Azından 5 Dakikamızı Değer Verdiklerimizi Aramakla Geçirirsek,O Kadar Kalabalık Olacaktır Namaz Cenazesi Cemaatimiz..

Kulak Ardısı Ettiğimiz Pek Çok Söz,Kumandayla Pas Geçtiğimiz Kanalardaki İşimize Yarayan Bilgiler Gibi Olabiliyor..Ama O Sıra Başka Ve Belkide Gereksiz Bir Şey Düşündüğümüz İçin,Aslında O Önemli Sözleri Kaçırabiliyoruz...

Yada Bir İşi Hızlandırmak Adına Özen Göstermeden Yapmamız,O İşte ilerlememizi Sağlamazken..Buda Elimizdeki Kumandayla Yetişmek İçin Anı Hızlandırdığımız Tuşun Yaptığı İşlem..

Evet Aslında Elimizde Kumanda Sanki Hayatımızı Yönlendiriyoruz..Önemli Olan Doğru Anda,Doğru Tuşlara Dokunmak..Ve Programı İyi Ayarlamak...

Şimdi İse;
Close Click....

Posted on 07:51 by Unknown

No comments

1.27.2012

Bu Alttaki Linkten Mehmet Ali Birand'ın Yazısının Tümünü Okuyabilirsiniz:
http://gundem.milliyet.com.tr/akp-de-sessizce-tuzuk-degisikligi-konusuluyor-/gundem/gundemyazardetay/27.01.2012/1494249/default.htm

Şimdi Gelelim O Yazının Kısaca Özetine,Demek İstediği Abdullah Gül'ün CumhurBaşkanlığı Sürecinin Uzatılmadığı İçin AKP'ye Kırgın Olduğu Vede Sayın Tayyip Erdoğan'ın İlerideki Bir İki Sene İçerisinde Cumhurbaşkanlığı Koltuğuna Oturmak İstediği,Bunun Neticesindede Koltuk Değişimi Olacağı ,Bu Gerçekleşirsede AKP'nin Tekrar Seçilebilir Mi Mantığını Aktaran Bir Yazı...

Mehmet Ali Birand Bey,Çok İzlenen Ve Türkiye'nin Direği Sayılacak Kanalın Birinde Habercilik Ve Ana Haber Sunuculuğu Yapıyorsunuz vede 32. Gün'de Moderatörsünüz Tüm Bunlara Rağmen Böyle Yanlış Tespitlerde Bulunmanız Açıkcası Bende Kuşku Uyandırıyor..Doğan'ın İnce Fısıldamaları Neticesinde Gündem Mi Değiştiriyorsunuz Diye Düşünmüyor Değilim..

2023 Hedef olabilir Cumhurbaşkanlığı İçin,En Azından Olmasa Bile Bu Sürenin Zorlancağını Düşünüyorum..Şuan Da Sayın Tayyip Erdoğan'ın Siyasetin merkezinden çekilmesi demek,Türkiye'nin Bir Uçurumdan Tepetaklak aşağıya bırakılması demektir..Şuan Günümüzün Siyasetinin merkezinde kim var diye düşünecek olsak,bana Başbakan'dan sonra verilecek bir isim daha kılıçdaroğlu olur..Bahçeli İse Gündemden Düştü düşecek..Tüm Bunlara Rağmen Çekilme diye bir durumun,başbakanlıkta söz konusu dahi olmadığını farz ediyorum ki,Aslında siz bunları daha yakınen biliyorsunuz..Sadece Gündem oluşturmak için verdiğiniz çaba caması...

Peki Abdullah Gül Kırgın Mı Partiye..?Bence Asla..Bu yola çıkanlar çekirdek kadro zaten belliydi..Yürüdükleri yol,verdikleri çaba ayakta alkışlancak cinsten..belki kendileri bile böylesine bir muhteşemliğin farkında değillerdi o kapatılma dönemlerinin ertesinde..Ama Oldu,Başarı yüzde yüz neticesinde sağlandı ve bunun neticesindede istikrar..Ki İstikrar Böylesine Türkiye'de kolay sağlanacak birşey değildir..Eşi benzeride cumhuriyet döneminden sonra olmamıştır..
Tüm Bunlara rağmen hala bu iddaaları sunup,deniz suyunu bulandırmak için bu yazılan çizilen,ve de araya çomak sokan yazı ve düşünceleri okumak bana madalyonun öteki yüzünü görmemi sağlıyor..Tüm bunlar Diyorum Ki Doğan'ın Sesi..

Sence de Öyle Değilmi Birand Bey..??

Posted on 09:49 by Unknown

No comments

Hayat;Kimi Zamanlarda Köşe Kapmaca Oyunu Gibi,
Ringin Her Köşesine Sıkıştırıp Üstüne Gelirken,
Her Türlü Hile Ve Kalpazanlıklarla Seni Denerken,
Eğrilmeden,Baş Eğmeden Adam Gibi Kalmak Zordur..
Sırf Önündekiyle Erkeklik Duygusu Taşımaktansa,
Namusu İki Bacak Arası Sanmak İse,
Bu Hayatın Dengesiz Sıfatları..!
Bu Hayata Geriye Takmadan,Hep İleri Gidişim Herkese İnattır..

Posted on 08:43 by Unknown

No comments

Gelip Geçen Zaman Mahremleri Yaşatsada,
Ne Denli Dönsekte Arkamız Açıktada Kalsa,
Kimse Duvar Bile Olamamışsa Sırtımıza,
Bu Bizim Olduğu Kadar Yüzdesi Hatrı Sayılır Şekilde,
Düzdüğümün Düzeninde Yaşayan Düzüklerinde Payı..

Posted on 08:36 by Unknown

No comments

1.18.2012

Bugünler de Gündemimiz Malum,Adalet...Pek çok ses yankılanıyor sosyal medyada adaletten yana,kimi hrant.!Kimi Tuncel..!Kimi Eleştirirken Yeni Yargı Paketini,Kimileri İse Yeterli Düzeyde Bulmuyorlar Bunu..

Dün Hrant Dink Cinayetinin Medyanın tabiriyle Ağır Abisi! Erhan Tuncel mahkeme tarafından serbest bırakıldı..ve pek çok sanık cezai işlemlere çaptırıldı..Peki Erhan Tuncel neden cezai yaptırım almadı.?
Yorum Yapanlar ne kadar biliyorlar olayın iç yüzünü..Sadece sosyal medyadaki çıkan bir kaç çatlak sese göre mi ceza alacaktı.?
Ogün Samast 22 Yıl 10 Ay Ceza Almadı mı..?Aldı...
Yasin Hayal Ömür Boyuna Çaptırılıp,Birde üstüne 1 Yıl 3 Ay Almadı Mı..?..Aldı..
Ersin Yolcu Ve Ahmet İskender İkiside 12 Yıl 6 Ay Ceza Aldılar Mı..? Aldılar....

Her Olayda TÜRK ADALETİNE VE HÜKÜMETİN BU KARARLARI YANLIŞ VERDİĞİNİ SÖYLEYEN ÇATLAK SESLER SİZLERE SÖYLÜYORUM..
BU ADAMLARIN HRANT DİNK CİNAYETİNDEN ÖNCEKİ 1 YIL VE SONRA Kİ 5 AYLIK TELEFON GÖRÜŞMELERİ BİLE SAKLANIYOR,YANİ MUHAFAZA EDİLCEK..NORMAL ŞARTLARDA SİLİNEBİLİRDİDE..KİMSEDE BİŞEY DİYEMEZDİ..Kimse Birşey Kaçırmıyor demektir bu..
ADALET BENCE YERİNİ BULMUŞTUR OTURDUĞU YERDEN ÖTEN ÇATLAK SESLER...

Ve Gelelim Yeni yargı Paketine..
Sadullah Ergin bugün Kameralar önüne geçerek,Ülkemiz Ve Adaletimize Katkı Sağlayacak Yeni Yargı Paketini açıklarken şahsen fazlasıyla memnun Kaldığımı belirtmeliyim..
En fazla da Ülkemizin Çeşitli Bölgelerinde atılan molotoflar silah yerine geçip,cezai işlem uygulanacak..
Artık Bu gibi protestoların,daha doğrusu PKK yandaşları artık bu tarz protestoları az da olsa bırakacaktır..Bence fazlasıyla olumlu..


Ve daha bir çok konuda fazlasıyla tatmin etti açıkcası..
Ama buna bile çatlak sesler çıkmakta,Meyve veren ağaç taşlanır misali...
Bunlar Hiç Susmasada,Bu Oluşumlar Devam Edecektir..


Selamın Aleyküm Adalet..Türk Adaleti Vesselam...

Posted on 13:47 by Unknown

No comments

1.03.2012


Yapmacık Tavırlarla,Yüreğinden fazla Dili Çalışan
Çukur İzmirin,Çukur Adamcıkları..!
Adamlık Kavramı,Kavram Olmaktan Çıkıp Kadavra Olmuş..
Ne Utanç Ki,Kimi Kadındaki Yürek Ve Şeref,Adamım Diye Önündekini Sallayarak Gezen Adamlıktan Öte.
Halbuki Onlar Eksik Etek Diye Adlandırılır,
Hani Saçı Uzunda Akıl Aranmaz.
Malesef Ki Günümüzde Delik Kulak Artık Erkektede Varsa,Adamlığıda Sadece Kumaş Pantolan Giyen Veyahut Sakalı Çıkanda Aramamak Gerek..
Adamlığı Adam Olmayanlardan Öğrendiğim Bir Memlekette,
Cemaatte Eli Her Üçlü Yapıştıtana,Güçlü Mü Bakılır..?
Adamlığın Bedeli,Bir Rızlalık Esrar Yani 10 TL Midir.?
Yoksa Boğazdan Geçtimi Sanki,Fatih Sultan Mehmet'in Boğazdan Geçerken ki Cesaretini Veren 20 TL'lik Hap Mıdır.?
ADAMLIĞINIZIN BEDELİ NEDİR..?
Adamlıklarınızın Arkasından Yüzlerce Dedikodu Yapan,Önlerinize Geldimi Düğmesini İlikleyip Saygı Gösteren Köpekler,Adamlık Gururunuzu Okşasada
Anca O Değerdedir Adamlığınız,Bedeli İse Köpekleriniz Kadar..
Kimi Havlaya Dursun,Kimide Elindeki Üçlüyle Güçlü Olsun Sansın..!
Nede Olsa Biz Her Sakalı Çıkana,Adam Diyoruz.!
AMA KİMİLERİNE ADAM GİBİ ADAM..!!

Posted on 13:11 by Unknown

No comments

1.02.2012

Posted on 10:03 by Unknown

No comments