Geçenlerde Herkesin Bildiği Gibi,Türkiye'nin Demokrasisine Vede Türkiye'ye Laf Atan Bir Gazeteci yazar Paul Auster Gündeme geldi,Başbakanın Ağzından Çıka gelen Sözler Sayesinde..Başbakan Gelsen Ne ,Gelmesen Ne..?''Ne Olur Gel'' Diye Dalgavari Sözlerle Eleştirirken Paul Auster'ı,Kemal Kılıçdaroğlu Bir Anlamda Sahip Çıkıp Ülkeye Davet Etti..
Bana Göre Sayın Başbakan Erdoğan Gayette Haklıyken Davasında,Aslında Rantta Sağladı Bu Adama,Ne Gerek Vardı Ki,Bu Soytarı gazeteciyi Ağzına Alıp Laf Söylemesine...
Hele ki Kemal Kılıçdaroğlu..Neyin Peşinde..?Allah İçin Böyle Siyaset Mi Olur..Kötü Dediğimiz,Modası Geçti Dediğimiz,Ve Hatta Akp'nin Ekmeğine Bal Sürüyor Dediğimiz Deniz Baykal Bile Böylesine Gaflete Düşmüyordu..
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Siyaseti Fazlasıyla Abarttı..Sayın Başbakanın'da Dediği Gibi CHP'yi Resmen BDP'leştirme Yolunda..Ki Buna Sadece Başbakan Değil CHP Kurultayıda Katılıyor..Kaçıncı Kurultay..?
Hayırlı Kurultaylar Diyesi Geliyor İnsanın..Her Cuma Gibi,Kurultay...Vesselam..

Birde Üstüne Şimdi Paul Auster Teşekkür Mektubu İletmiş Kemal Kılıçdaroğlu'na..Ne Olacak Ki..?Böyle bir adamdan gelecek teşekkürü kim kaale alır..Hep Diyorum,Hepte Söyleyeceğim Ecevit Rahmetli Oldu Ama O Ecevit ABD'ye Bile Kafa Tutuyordu..Öyle Bir Siyasetin Tozunu Yutmuştu Ki,Karşısındakiler Daha Toz Nedir Bilmezdi..
Şimdi Sen Kalkmışsın Ecevit Havalarında,Semalarında Naara Atıyorsun,Ama Geçti Gandi Geçti..O Devirler Eskide kaldı..Şimdilerde siyaset Çamurlu ayakkabılarla,halktanım demeyle olmuyor,insanlar geçmişine baktımı Senin binlerce kürdü,ve de eşini dostunu sgk'ya aldığın dönemlere şahit oluyor..
Aklayamıyorsun Ne Babanın,Nede Kendinin Yaptıklarını Birde Boy Ölçüşüyorsun Akçılarla,Olmuyor Gandi Olmuyor..
Hadi Kurultaya...Vesselam..